Over de website

Casual-EDH.nl

Deze website is opgezet als een gratis hub voor Commander spelers in Nederland. Hoewel het spel in het Engels is — en andere talen, maar niet in het Nederlands — is de website voor het grootste deel in het Nederlands. Er komen ook Engelstalige berichten op voor. In de toekomst zullen er ook Engelstalige landingspagina’s komen, voor de anderstaligen in het land die ook Commander spelen.

 

Community

De berichten en forum bijdragen worden door gemaakt door leden van de community. Moderatoren en beheerders houden de inhoud in de gaten, maar zijn niet verantwoordelijk voor individuele uitlatingen en claims. Neem voor vragen en opmerkingen contact op.

De Crew

… moet nog worden ingevuld. Al het werk aan de website gebeurt voorlopig op vrijwillige, onbezoldigde basis.

 

Voorwaarden.

 

Het logo bestaat uit een heraldisch schild met daarin een tafel met vier spelers.

 

Wie zit er achter deze website?

Casual-EDH.nl is opgezet en wordt beheerd door Sergio, te bereiken via het contactformulier, of rechtstreeks op Twitter: @SergioMSamson.
Wil je de website steunen? Doneer dan via PayPal.

Casual EDH bevat onofficieel Fan Content toegestaan volgens de Fan Content Policy. Niet goedgekeurd / ondersteund door Wizards. Delen van de gebruikte materialen zijn eigendom van Wizards of the Coast. ©Wizards of the Coast LLC.

Interne Links

Sociale Media