Commander in Amsterdam

Georganiseerd door Amsterdam Casual EDH, i.s.m. Manamaze

Spelletjescafé 2 Klaveren

De Clercqstraat 136

1052 NP, Amsterdam

route

Iedere WOENSDAGAVOND vanaf 18:30 uur tot sluitingstijd (ca. 00:00 uur).

Elke woensdagavond is commanderavond in 2 Klaveren! Dit is een casual avond. Vanaf 18:30 uur beginnen we met spelen, maar je kan zeker ook later komen!

Deelname:
Gratis! We houden het heel casual, er zijn dus geen prijzen maar ook geen deelname kosten. Minimaal twee drankjes bestellen gedudende de avond is verplicht! Je hoeft je niet te registreren. Je kunt gewoon langskomen en meedoen.

Spelletjescafé “2 Klaveren” is een café met een goede keuken en een ruim aanbod aan (bord)spellen. Ook wordt er regelmatig Magic: the Gathering gespeeld. Op maandagavond is er de Booster Draft, woensdags wordt er Commander gespeeld en op vrijdag is er Friday Night Magic.

  • Tijdens de Commander avonden is er ook ruimte om te ruilen. Ook is er gratis (basic) land beschikbaar voor beginnende spelers die een nieuw deck willen bouwen. Verder kun je er sleeves en playmats aanschaffen (van Manamaze).
  • We onderhouden een (besloten) WhatsApp groep voor mededelingen, maar ook om af te spreken buiten de woensdagen, meestal bij mensen thuis.
  • Inschrijven is niet nodig.
Casual EDH bevat onofficieel Fan Content toegestaan volgens de Fan Content Policy. Niet goedgekeurd / ondersteund door Wizards. Delen van de gebruikte materialen zijn eigendom van Wizards of the Coast. ©Wizards of the Coast LLC.

Interne Links

Sociale Media