Eerste bericht, soort van

doorRedactie Casual EDH

Eerste bericht, soort van

Zo. Op dit moment zitten we nog midden in Kamigawa: Neon Dynasty en de ninjutsu decks zijn niet aan te slepen. Dat is mooi, maar het is me nog steeds niet gelukt om op een nette manier deck lists te posten. Daarom wordt er steevast gebruik gemaakt van links naar externe sites.

De favorieten zijn moxfield.com, scryfall.com en tappedout.net. Per site zal ik kort doornemen waarom die de voorkeur hebben:

  • Moxfield biedt een nette, overzichtelijke layout, maar is niet compatible met alle browsers. Het is wel de eerste keuze voor deck lists.
  • Scryfall laat meteen de juiste Cardmarket prijzen zien (TREND) en is ideaal om je collectie bij te houden. De UI heeft nog wel veel werk nodig.
  • TappedOut is enigszins verouderd, maar biedt naast een redelijk overzichtelijke lijst ook het niveau van het deck aan.

Ik zal in de toekomst nog meer tijd besteden aan deze sites en de voor- en nadelen.

Over Streets of New Capenna zal het nodige komen te staan op deze site. De deck lists en recensies van de vijf Commander decks zullen hier worden besproken.

Het Community Forum vereist nog wat werk. De inrichting ervan, maar vooral de verschillende secties moeten nog worden bepaald. Hiervoor wil ik verzoeken om mij te mailen, op amsterdam@casual-edh.nl.

Dit is het voorlopig even. De website is nu officieel in het BETA stadium, hetgeen betekent dat nog niets permanent is. Eerst eens kijken of het stabiel draait…

Over de auteur

Redactie Casual EDH editor

Geef een reactie